Prometnoj nesreći u Švicarskoj

Izračun štete nakon prometne nesreće u Švicarskoj

Hrvatski građani i ostali vozači, koji su mnogo više vjerojatno i spremni putovati u Švicarsku i danas, često prometnih nesreća u ovoj zemlji. Sve češće se također događa se da vozač uključeni u prometnoj nesreći u Švicarskoj su žrtve ne svojom krivnjom. Dakle, ako u prometnoj nesreći u Švicarskoj izazvao je vozač Švicarski (tj. Vozač vozila koje se kreće na švicarski registarskim oznakama) je oštećenik ima pravo zahtijevati naknadu od osiguranja OC nesreće događaju.

Ako wypadak automobila u Švicarskoj što je bio slučaj u potpunosti niezawionionym svakoj ozlijeđenoj osobi također ima puno pravo da se eliminiraju ozljede na način žele i zemlju po svom izboru, tj. Bilo u zemlji u kojoj se nesreća dogodila (Švicarska), ili u nekoj od zemalja EU-a gdje je vozilo registrirano žrtvu. Ako se postupak likvidacije provodi se u Švicarskoj ova šteta će biti eliminiran direktno na švicarski osiguravatelj počinitelja nesreće. Dok otklanjanja štete u zemlji u kojoj je vozilo registrirano od strane oštećenika (zemlje EU-a), i prijavljivanja šteta, kao i njegova potpuna likvidacija vršit će se samo na tzv. Predstavnik tvrdnje.

Važno je napomenuti da nazawiniony prometna nesreća u Švicarskoj, međutim, dati ozlijeđene osobe i mogućnost procjene štete uzrokovane komunikaciju s nezavisne stručne automobila, koji će sastaviti nakon nesreće tehnički mišljenje. U pripremi nezavisne procjene motornih potraživanja, što je izazvalo prometnu nesreću u Švicarskoj, može pomoći mreže MOTOEXPERT, koji se okupljaju stručnjaci iz automobila u zemlji i inozemstvu, pruža usluge zagovarati štetu sudara.

Stručnjaci i auto mreže MOTOEXPERT u ime žrtava, koji je uhvaćen u prometnoj nesreći u Švicarskoj, izvođenje složenih tehničkih testiranja dopuštajući za pokretanje istrage na temelju naknade nesreće. Vozači ozlijeđeni u prometnoj nesreći u Švicarskoj može se dobiti od MOTOEXPERT vrednovanja štete i Njemačkim društvom za tehničku mišljenju, koja će nastupiti njemački automobilski procjenitelj mreže. U stvarima koje se odnose na procjenu štete nastalu kao posljedica prometne nesreće u Švicarskoj MOTOEXPERT mreže također je u mogućnosti primijeniti (u nekim slučajevima) rzeczoznawczych podmirenja troškova na temelju ustupanja potraživanja.

Ozlijeđeni vozač, koji je uhvaćen u prometnoj nesreći u Švicarskoj kontaktiranjem broj MOTOEXPERT mreže: +49 0911 9646 455 mogu dobiti dodatne informacije o podmirenje troškova usluga i postupaka za procjenu štete sudara. Naši konzultanti i stručnjaci će Vam rado odgovoriti na sva pitanja, a naš stručnjak automobil će pomoći u dobivanju unosnog naknadu za prometnoj nesreći u Švicarskoj, provođenje neovisnu procjenu štete u prometu. Dobro došli!

Cestovni nesreća u Švicarskoj – Procjena štete nakon nesreće u Švicarskoj

* Gore navedeni dokument nije pravni savjet, nego samo odraz našeg praktičnog iskustva. Da bi bili sigurni da je pravni status svake potrebno je pravni savjet, npr. Odvjetnik s popisa odvjetnika koji surađuju s mrežnom MOTOEXPERT.